برج خنک کن یا کولینگ تاور صنایع غذایی دارای ویژگی های خاصی است که آن را از بقیه صنایع مجزا می کند. یکی از مهمترین این ویژگی ها الزامات بهداشتی است.

رشد جلبک در داخل برج خنک کننده صنایع غذایی، پاشش آب خنک کاری به بیرون، استفاده از پکینگ PVC که پس از مدتی ترد و شکننده می شود، عدم استفاده از لوور جهت جلوگیری از ورود گرد و خاک به درون برج خنک کننده از مواردی است که باید به صورت جدی مورد توجه قرار بگیرد.

با توضیحات ارائه شده استفاده از برج خنک کن بطری شکل در صنایع غذایی به دلیل کیفیت پایین و مشکلات و خرابی های حین کار می تواند به توقف خط تولید و ایجاد ضرر های جبران ناپذیری بیانجامد. در این بخش بر روی این نکته تاکید می شود که استفاده از کولینگ تاور های بطری شکل و گرد که تنها مزیت آنها قیمت کم می باشد به هیچ عنوان در صنعت توصیه نمی گردد.

برج خنک کن صنایع غذایی، بر حسب نوع صنعت دارای الزامات و مشخصات ویژه ای می باشد. به عنوان مثال در برج خنک کننده صنایع تولید رب گوجه فرنگی، خورندگی سیال به دلیل نشت رب گوجه، بسیار بالا بوده و در صورت استفاده از قطعات فلزی معمولی یا پکینگ های عادی، کولینگ تاور به سرعت دچار خوردگی و خرابی شده و خط تولید را دچار مشکل می نماید.

در خط تصفیه روغن یا روغن کشی مشکل نشت روغن وجود دارد که در صورت عدم استفاده از پکینگ های اسپلش و ضد رسوب در کولینگ تاور، به مرور زمان موجب افت راندمان و گرفتگی مدیا پکینگ خواهد شد.

food products

با توجه به توضیحات ارائه شده، پیشنهاد می گردد قبل از خرید برج خنک کننده و کولینگ تاور صنایع غذایی، حتما از نظرات و تجربیات شرکت های توانمند در این حوزه استفاده نمایید. 


طراحی و تامین برج خنک کن (کولینگ تاور) لبنیات و صنایع لبنی

طراحی و تامین برج خنک کننده(کولینگ تاور) کارخانه تولید رب گوجه

طراحی و تامین برج خنک کن(کولینگ تاور) تصفیه روغن و روغن کشی

طراحی و تامین کولینگ تاور(برج خنک کن) تولید شکلات، بیسکوییت و تنقلات

کلیه خدمات در حوزه برج خنک کن صنعتی

شرکت آراکو - محمد قربانعلی بیک

09124780268

02166129745

02166561974

www.araco.ir